rosa dels vents

rosa dels vents

dilluns, 16 de juny del 2014

Propostes de millora (III)

Hem rebut amb agraïment i alegria les valoracions que els companys assignats han fet del nostre projecte. Tot i que sempre fa por veure’s avaluat per un altre, hem vist clar que és un privilegi que en un context de companyerisme, persones qualificades ens aportin les seves opinions i propostes de millora. Sempre és difícil saber si un ha estat realment capaç de materialitzar les intencions que el movien a fer un treball. Al final, sempre és el destinatari, mitjançant alguns representants, qui ha de dir si al missatge arriba “alt i clar” o no. Poder-ho fer de primera mà i amb tanta elegància és tot un luxe.


Hem vist amb alegria que la major part del que volíem transmetre ha superat els esculls de la materialització tecnològica i ha arribat als nostres lectors. Ens ha fet molt felices haver pogut transmetre la preocupació i amor per aquesta bella llengua que és l’occità i que tant hem anat estimant al llarg del treball en equip.



Modificarem alguns aspectes formals del treball seguint les consideracions dels nostres companys d’aula en aquells casos en què pensem que tenen raó o bé, estant quelcom opinable, veiem que no ha quedat clarament reflectida la nostra intenció.



Es tracta sobretot d’aspectes de correcció quant a la tipografia, puntuació i peus de foto i de vídeo. També d’algun dels aspectes visuals del wiki o del bloc com ara la unificació en les majúscules de les etiquetes del bloc o les etiquetes de l’índex del wiki i la ordenació de la bibliografia o del apartat anomenat “Glossari”.


Volem efectuar totes aquestes millores malgrat no tinguin repercussió en la qualificació final de l’assignatura perquè creiem en la feina ben feta i volem que la xarxa millori la seva qualitat de materials tant en el contingut com en la forma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada