rosa dels vents

rosa dels vents

dijous, 29 de maig del 2014

Informació (III)

Bé, amb la wiki en marxa el tractament que fem de la informació és diferent al que hem realitzat fins ara. Fins aquests moments ha calgut fer recerca i sobretot fer una tria del que consideràvem més significatiu, representatiu i fiable per al nostre projecte. Amb això vam poder fer un primer esquema del que seria el treball i posteriorment una redacció més ampliada de cadascun dels punts en els que es dividia aquest. L’elaboració individual ha tingut certa predominància en la última PAC en comparació al que caldrà fer ara: tot un esforç de consens per completar del tot el projecte (sobretot a través del nostre espai de debat i a través de processador de textos del Drive). I sí, és un gran esforç, perquè cadascuna de nosaltres té un estil i uns gustos a l’hora de presentar un projecte i això es posa a prova en aquesta etapa final, en la qual hi ha mil detalls que cal finalitzar i una sèrie de prioritats molt clares i marcades per la pròpia assignatura. De nou el grup està per sobre de les decisions individuals.

(1)


Així doncs, tot i que ja tenim un esborrany més clar de continguts, sabem el que volem dir i les fonts escollides que ajuden a validar les nostres idees, però cal depurar les paraules i continuar la síntesi de diversos i variats materials. Al Zotero continuem amb referències bibliogràfiques que cal utilitzar i també documents àudio-visuals que volem ubicar perquè enriqueixen el tema. Cal llegir i revisar repetidament els textos per assegurar-nos que estem transmeten allò que desitgem i que els lectors rebin de forma clara i ordenada aquestes idees. En aquesta PAC tenim diversos reptes: ampliar contingut a través de constants síntesis i treballar perquè la wiki sigui un canal d’exposició i difusió cap a l’exterior, els nostres companys i/o lectors, i que els resulti atractiu.


(2)


(3)
_______________________________________________________________________
(3) https://www.youtube.com/watch?v=llE8FtJnf-k (anunci publicitari on es remarca l'eficiència del treball en equip)

1 comentari:

  1. Hahahah! Realment no podies haver triat un video millor per definir el nostre treball de grup al llarg del semestre. D'una en una no podem però juntes, som molt potents i, a més aprofitem per riure el que podem. Gràcies

    ResponElimina