rosa dels vents

rosa dels vents

diumenge, 27 d’abril del 2014

Tecnologia digital (I) 2a. part



Hi ha diferències entre els nivells de coneixement tècnic entre uns i altres membres de grup. Hi ha hagut una tendència positiva a repartir les tasques depenent d’aquests coneixements, la qual cosa ha aportat rapidesa a la creació d’espais com el blog. Altres eines menys conegudes han estat més repartides però també en aquests casos algun dels membres ha pres la iniciativa (Gantter o Zotero). La resta del grup ha recolzat la majoria d'aquestes iniciatives, que han estat vistes com punts positius i favorables al projecte. L’únic hàndicap podria ser que no tots els membres del grup adquiríssin els coneixements suficients de totes les eines emprades.

(1)

A nivell tecnològic, doncs, els problemes més significatius han estat les qüestions tècniques personals d’un dels membres (publicitat en els navegadors, lentitud en el sistema, dificultats per accedir als espais compartits, etc). La resta de dificultats han estat relacionades amb l’excés d’informació i desorganització inicials que considerem naturals i incloses al procés. 


___________________________________________________________________________
(1)http://1001medios.es/wp-content/uploads/2013/09/herramientas-tic.jpg


1 comentari:

  1. Malgrat tots els entrebancs, sort n'hem tingut de l'ajuda els uns dels altres per resoldre totes les dificultats. Particularment, crec que de tot se n'aprèn, no tan sols l'adquisició del coneixement tècnic i informàtic és important, també l'actitud cívica és un factor indispensable en el decurs de l'aprenentatge. Tanmateix, no hem de permetre que els obstacles ens facin perdre els ànims i hem de continuar amb la mateixa actitud positiva que hem anat tenint fins ara.

    ResponElimina