rosa dels vents

rosa dels vents

dimarts, 29 d’abril del 2014

Informació (I) 1ª Part



La cerca d'informació és un pas essencial per vestir el projecte i que aquest acabi fent patxoca, ja que cal escollir cada peça amb detall a fi de què sigui escaient i tanmateix útil.


Per determinar quina és la bibliografia més idònia, d'entrada, hem elaborat un document al google drive a través del qual, d'una banda, ens hem posat d'acord pel que fa als objectius de cerca, i de l'altra, hem delimitat els criteris de quina informació donem com a vàlida i quina descartem. I finalment a la recerca d’informació a la xarxa! Cadascuna ha focalitzat la cerca de vuit referències a l’apartat concret que té assignat per desenvolupar, no obstant això, s’ha tingut en compte la informació d’interès general pel projecte i per tant útil tant a nivell grupal com individual. La cerques s’han desat al zotero.


Una vegada compartides les referències, a través d’una votació, hem determinat les dotze referències que utilitzarem com a base d’informació per al projecte. La votació ha consistit en escollir dues referències de cada membre i dues de pròpies, i cal destacar que les votacions han anat amb força sintonia i per tant ha sigut senzill arribar a un consens.


D’altra banda, també cal dir que els resultats de les cerques han estat un èxit, atès que s’ha obtingut informació molt variada i de qualitat, i per tant, que en el conjunt s’han acomplert perfectament les expectatives. 


Ara que ja tenim les peces, només falta posar fil a l'agulla!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada